Panoramas

Virtual 3D tour: Apartment on Konnyi per.

VIEW THIS WORK IN THE PHOTOGRAPH FORMAT

Task: to create a cozy space for a married couple on 120 square meters.

Result: in the interior you can see flowing lines and elegantly chosen decor, where natural colors and materials were used. In keeping with the original plan, the space has been visually increased thanks to the bright colors and the minimum amount of furniture.

The emphasis is placed on the lighting design of the entrance area, kitchen and dining room. The furniture was selected in the Art Nouveau style – a roomy stern corner sofa in the living room, triple wardrobes and spacious beds, whose headboards are decorated with an upholstered wall panel, and stylish chairs and an ottoman in the bedroom.



The classic style kitchen set of white color has visually expanded the space, and made it multifunctional one – it is both a work area, a high dining table for several people, and the storage area for kitchen utensils.

Modern technology perfectly fit into the overall style of the kitchen.

The design-project of the apartment on Lonnyi lane is bright, conveying a sense of cleanliness, comfort and, most importantly, privacy.